Mededeling

Op deze plek kan een mededeling worden geplaatst. Deze mededeling verschijnt automatisch op alle pagina's. Handig bij, bijvoorbeeld, afwijkende openingstijden.

Meer lezen

Unglazed

Uiteraard mogen terracotta potten niet ontbreken. Hoewel als sinds jaar en dag aanwezig, ontwikkeld dit segment ieder jaar nieuwe vormen en designs. Het terracotta segment van NDT bestaat uit het traditionele terracotta, granite en basalt.

terracotta

Veelal van Europese makelij. In vrijwel alle mogelijkheden kan NDT leveren en voorzien. Van rond, vierkant, schotels, XXl tot aan een aardbeienpot. Onze Stockholm XXL gaat zelfs tot een diameter van 74 centimeter. Daarnaast zijn er veel potten als losse maten te bestellen.

granite

Een relatief nieuwe aanvulling in het ongeglazuurde segment. Voor Granite potterie geldt, zoals voor vrijwel alle ongeglazuurde potten, dat voor vrijwel iedere formaat pot bijpassende saucers te verkrijgen zijn.

Basalt

Een zeer brede collectie potten en saucers, zowel qua vormen als maatvoeringen. Zo verschillen de potten van diameter 10 cm tot aan een diameter van 45 centimeter. Vrijwel alles daartussen is leverbaar.

Wees geïnspireerd en ontdek meer

Hetgeen we op deze website aan u kunnen tonen, is slechts een greep uit ons zeer uitgebreide assortiment. Wilt u op de hoogte komen van al onze mogelijkheden en collecties, dan is het wellicht een optie om ons te bezoeken op één van de vele beurzen waar we staan. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak en het bezichtigen van onze showrooms.

De potteriecollecties van NDT

Maak kennis met onze collecties.

Deel deze pagina