Mededeling

Op deze plek kan een mededeling worden geplaatst. Deze mededeling verschijnt automatisch op alle pagina's. Handig bij, bijvoorbeeld, afwijkende openingstijden.

Meer lezen

Lightweight

Onze lichtgewicht outdoor potten zijn de laatste jaren sterk door ontwikkeld. De uit China en Maleisië afkomstige potten kenmerken zich meestal door de robuuste look. De prijs – kwaliteit verhouding maken deze potten tot de meest succesvolle en verkochte potten ter wereld. Nieuwe trendy designs en vormen zorgen er voor dat lichtgewicht potten ook steeds vaker voor binnen worden gebruikt.

Arizona

Deze pot is een nieuwe toevoeging aan ons lichtgewicht assortiment. Een robuust uiterlijk maar makkelijk te verplaatsen. Verkrijgbaar in het grijs.

cleveland

Deze nieuwe en strakke fiber-clay serie heeft vrijwel alle mogelijkheden in zich. Van roomdividers tot pilaren, van vierkant tot schaalvorm. Verkrijgbaar verschillende maten en 2 kleuren.

kansas

Een bekend design binnen ons assortiment, maar toegevoegd met een nieuwe vorm en kleur. Het reliëf maakt de pot net even anders, waardoor hij overal feilloos bij past.

colorado

Tijdloze vormen met een unieke print maken deze serie passend in elke tuin of balkon. Vorstbestendige potten en natuurlijk makkelijk te verplaatsen. .

Dallas

Deze nieuwe eco-composite collectie bestaat uit 3 kleuren en 2 soorten potten. De combinatie van de afwijkende vormen en gewaagde kleuren maken deze potten echte eye-catchers.

tampa

Deze potten gemaakt van fiber-clay geven door het design rondom een luxe uitstraling. Van schaalvorming tot hogere varianten die in elke tuin de show stelen.

nashville

Trendy potten verkrijgbaar in 3 kleuren en diverse maten. Met name de frisse kleuren lenen zich er voor om deze potten ook binnen neer te zetten.

beaumont

Robuuste potten waarbij de traditionele kleuren (licht- en donkergrijs) recentelijk zijn aangevuld met de kleur corten-staal. Nieuw zijn ook de XXL rechthoekige plantenbakken met een lengte van 100 cm.

atlanta

Een absolute bestseller in het segment lichtgewicht. Een collectie met een ruwe cement afwerking in de meest gekozen kleuren licht- en donkergrijs. De Atlanta serie beschikt over alle denkbare soorten potterie waaronder zelfs XXL potten van 120 cm hoog

liverpool

Met name de collecties van de XXL plantenbakken en schalen spelen feilloos in op de vraag uit de markt. Deze fiber-clay serie heeft een robuuste cement-look, zeer strakke afwerking en een sublieme kwaliteit.

montreal

Deze collectie is uit Maleisië afkomstig. Zowel de vormen van de potten alsook de afwerking maken deze lijn absoluut uniek in het lichtgewicht-segment.

kensington

Twee nieuwe spelers binnen de collectie, de Kensington en de Java. Beide geïnspireerd door natuurlijke kleuren en materialen die we steeds vaker om ons heen zien. De manden zijn vriesvast en waterbestendig, ideaal voor op het balkon of in de tuin.

beelden

Er is steeds meer vraag naar aanvullende decoratie in tuinen. NDT heeft een breed assortiment en ongekende mogelijkheden op het gebied van beelden, boeddha’s en sculpturen. Ondanks de soms enorme afmetingen, zijn deze lichtgewicht producten prima te etaleren en voor klanten te vervoeren.

Wees geïnspireerd en ontdek meer

Hetgeen we op deze website aan u kunnen tonen, is slechts een greep uit ons zeer uitgebreide assortiment. Wilt u op de hoogte komen van al onze mogelijkheden en collecties, dan is het wellicht een optie om ons te bezoeken op één van de vele beurzen waar we staan. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak en het bezichtigen van onze showrooms.

De potteriecollecties van NDT

Maak kennis met onze collecties.

Deel deze pagina