INDOOR

Het indoor assortiment van NDT kenmerkt zich met name door de breedte en de diversiteit van afwerkingen. Met ruim 50 jaar ervaring heeft NDT een hoge standaard gecreëerd ten aanzien van de kwaliteit en het serviceniveau. Zo zijn veel collecties handgemaakt en kunnen wij snel leveren vanuit onze 25.000 m2 opslag.

bekijk het assortiment

le havre

Handgemaakte Portugese potten van uitzonderlijke kwaliteit. Een absolute bestseller die ieder jaar wordt aangevuld met trendy modellen.

tondela

Mooie cement-finish indoor potterie die afgelopen jaar is aangevuld met nieuwe modellen en een nieuwe trendy kleur groen.

merida

Deze Portugese indoor potterie springt in het oog door de getailleerde scale finish. Het feit dat deze potten handgemaakt zijn is duidelijk terug te zien in het vakmanschap waarmee ze vervaardigd zijn.

venice

Een eigentijds design, maar passend in elk interieur. De Venice beschikt over twee uitvoeringen in diverse maten. De drietal kleuren zijn ieder een goede match voor vele kamerplanten.

rotterdam

Door het speelse bladereffect maakt het dat deze pot een echte eyecatcher is. Verkrijgbaar in twee kleuren en diverse vormen en maten.

copenhagen / malmö

Deze machinaal geproduceerde potten zijn volledig geglazuurd. Naast het onderscheidende motief zijn deze potten in zeer trendy kleuren te leveren. Veel van onze potterie is uitstekend geschikt voor orchideeën.

Aveiro

Deze pot die gemaakt is in Portugal vormt de basis voor ieder interieur. Beschikbaar in natuurlijke kleuren die ook nog eens goed met elkaar te combineren zijn.

girona

Hand vervaardigde Portugese serie bestaande uit een pot, schaal en vaas. Uitgevoerd in twee neutrale kleuren, maar afgemaakt met strakke lijnen.

Wees geïnspireerd en ontdek meer

Hetgeen we op deze website aan u kunnen tonen, is slechts een greep uit ons zeer uitgebreide assortiment. Wilt u op de hoogte komen van al onze mogelijkheden en collecties, dan is het wellicht een optie om ons te bezoeken op één van de vele beurzen waar we staan. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak en het bezichtigen van onze showrooms.

De potteriecollecties van NDT

Maak kennis met onze collecties.

Deel deze pagina